KONTAKT

 

Hvis du ønsker kontakt i forbindelse med samtale i Allerød Sundhedshus  kan du sende mig en email på us@ulrikschneider.dk. Se mere info under fanen “Henvisning fra egen læge”

Hvis din henvendelse drejer sig om kontakt med klinikken i København (Psykologcenteret Trekanten) kan du e-maile mig  på us@trekanten.dk 

 

Pr. 25.5.2018 trådte den nye Persondataforordning i kraft. Persondataforordningen betyder, at den skal ensarte reglerne om databeskyttelse inden for EU. Det betyder, at uanset om du kontakter mig på den ene eller anden emailadresse, skal du være opmærksom på om din forbindelse er krypteret, hvis ikke dette er tilfældet, skal du ikke sende mig dine personfølsomme oplysninger. Du kan blot skrive til mig, at du ønsker at blive kontaktet. 

Så sender jeg dig en krypteret email retur, som du kan åbne og returnere. På den måde kan vi kommunikere på en tilstrækkelig sikker måde, så dine personfølsomme data ikke kommer i uvedkommendes hænder.

Ligeledes hvis du ønsker at kontakte mig via sms og derigennem vil afgive personfølsomme oplysninger, anbefaler jeg dig at benytte app’en, der hedder “Signal”, der er en krypteret kommunikations app for Android og iOS. 

 

 

 

Comments are closed.